späť na úvodnú stránku Katherine.sk

varenie

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Moravský králik pečený v remoske

moravsky kralik00

POTREBUJEME:

1 králika, 150 ml oleja, 100 ml červeného alebo bieleho vína, 100 ml vody, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL mletej červenej papriky, 2 PL horčice, 2 PL kečupu, 1 cibuľu, 5 strúčikov cesnaku, soľ

Čítať celý článok...

Králik na poľovnícky spôsob pečený v remoske

kralik na polovnicky sposob00

POTREBUJEME:

6 králičích stehien (alebo celého králika), 75 g slaniny, 3 mrkvy, 2 petržleny, 2 cibule, 2 PL kryštálového cukru, 1/2 citróna, 2 bobkové listy, 6 guličiek nového korenia, 8 guličiek čierneho korenia, 100 ml červeného vína, 1 PL kečupu, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 PL polohrubej múky, 2 PL brusnicového džemu

Čítať celý článok...