späť na úvodnú stránku Katherine.sk

torta

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Korpus à la Sacher

korpus a la sacher00

POTREBUJEME:

180 g kryštálového cukru, 70 g hladkej múky, 40 g hrubej múky, 7 vajec, 80 ml oleja, 50 g kakaa

Čítať celý článok...

Mramorový korpus

mramorovy korpus00

POTREBUJEME:

312,5 g polohrubej múky, 300 g práškového cukru, 5 vajec, 187,5 ml oleja, 125 ml vlažnej vody, 1 prášok do pečiva

Čítať celý článok...

Dobošový plát

dobosovy plat00

POTREBUJEME:

3 vajcia, 3 PL kryštálového cukru, 3 PL hladkej múky, štipka soli

Z uvedeného množstva ingrediencií upečiete 1 plát.

Čítať celý článok...
<< Začiatok < Dozadu 1 2 Dopredu > Koniec >>