späť na úvodnú stránku Katherine.sk

varenie

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Dusená červená kapusta

dusena cervena kapusta00

POTREBUJEME:

600 g očistenej červenej hlávkovej kapusty, 1 PL masti, 1 menšiu očistenú cibuľu, 2 PL kryštálového cukru, 1 PL hladkej múky, soľ, rascu, 1 dl červeného vína, 50 ml vody, 1 PL octu

Čítať celý článok...

Dusená biela kapusta

dusena biela kapusta00

POTREBUJEME:

600 g bielej hlávkovej kapusty, 40 g masti, mleté čierne korenie, 20 g cukru, soľ

Čítať celý článok...

Knedľa

knedle00

POTREBUJEME:

250g hrubej múky, 300 g polohrubej múky, 20 g droždia, 1 ČL práškového cukru, 1 vajce, 1 ČL soli, 350 ml mlieka

Čítať celý článok...
<< Začiatok < Dozadu 1 2 3 Dopredu > Koniec >>