späť na úvodnú stránku Katherine.sk

torta

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Všeličo o tortách

cokoladovy kolacRozhodli ste sa upiecť doma tortu a neviete si vybrať ten správny recept na korpus či plnku ? V časti cukrárske recepty nájdete, čo potrebujete ! A to aj s obrázkovým postupom pre menej skúsené cukrárky. Keby vám aj napriek tomu nebolo niečo jasné, Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. .

 

Okrem receptov tu však nájdete aj obrázkové postupy, ktoré vám pomôžu pri dekorovaní torty, zhotovovaní toriet bez toho, aby ste potrebovali špeciálnu formu a mnoho inšpirácií zo sveta cukrárskej výroby.

Skratky v receptoch Teploty rúry
PL polievková lyžica veľmi mierna 100 - 120 °C
L čajová lyžička mierna 120 - 130 °C
KL kávová lyžička stredne vyhriata 150 - 175 °C
l liter vyhriata 180 - 200 °C
dl deciliter horúca 200 - 210 °C
ml mililiter veľmi horúca 220 - 250 °C
g gram