späť na úvodnú stránku Katherine.sk

varenie

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Bravčový perkelt

Bravcovy perkelt00

POTREBUJEME:

500 g bravčového stehna, bravčová masť, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, rasca, mletá červená paprika, 2 PL kečupu, 2 oblanšírované a ošúpané paradajky nakrájané na malé kocočky, soľ, voda na podliatie

Čítať celý článok...

Bravčový guláš

bravcovy gulas00

POTREBUJEME:

500 g bravčového stehna, 1 väčší plátok údenej slaniny (alebo olej), 2 veľké cibule, drvená rasca, 2 ČL mletej červenej papriky, 2 PL gulášového korenia, mleté čierne korenie, soľ, maizena

Čítať celý článok...

Zapekané bravčové karé so zemiakmi

Zapekane bravcove kare so zemiakmi00

POTREBUJEME:

1 kg zemiakov, 3 vajcia, 6 rezňov z bravčového karé, oravská slanina, domáca klobása, plátkový údený syr, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, cibuľa, olej, soľ

Čítať celý článok...
<< Začiatok < Dozadu 1 2 3 Dopredu > Koniec >>