späť na úvodnú stránku Katherine.sk

varenie

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Segedínsky guláš

E-mail Tlačiť
segedin00

POTREBUJEME:

400 g bravčového mäsa, 1 cibuľa, olej, 1 ČL mletej červenej papriky, mleté čierne korenie, soľ, 400 g kyslej kapusty, 500 ml smotany na varenie, 5 PL hladkej múky
segedin01 Cibuľu nakrájame nadrobno.
segedin02 Mäso nakrájame na kocky. 
segedin03 Z kapusty vyberieme celé čierne korenie a bobkový list. (Komu to nevadí, tento krok vynechá). 
segedin04 Do pohára dáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie a soľ, zalejeme vodou a rozmiešame.
segedin05 Na oleji speníme cibuľu... 
segedin06 ... pridáme mäso a opečieme.
segedin07 Zalejeme zmesou korenia a dusíme do polomäkka.
segedin08 Pridáme kyslú kapustu a za občasného miešania dusíme, kým nie je mäso mäkké.
segedin09 V smotane rozmixujeme hladkú múku a vlejeme k mäsu s kapustou. Dusíme cca 15 minút.