späť na úvodnú stránku Katherine.sk

varenie

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Pečené zemiaky v šupke

E-mail Tlačiť
Pecene zemiaky v supke00

POTREBUJEME:

zemiaky, soľ, maslo

Pecene zemiaky v supke01

Na pečenie používame zdravé zemiaky. Zemiaky, ktoré už majú klíčky nie sú vhodné na pečenie v šupke !

Zemiaky umyjeme a vložíme do pekáča. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 45 minút. Či sú zemiaky hotové zistíme, keď do nich pichneme špajdľu.

Pecene zemiaky v supke02

Upečené zemiaky prikryjeme vlhkou čistou utierkou a necháme cca 10 - 15 minút postáť. Zemiaky sa sparia a budú sa lepšie šúpať.

Podávame posolené s roztopeným maslom.