späť na úvodnú stránku Katherine.sk

torta

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Čokoládový krém šľahaný nad parou

E-mail Tlačiť
cokoladovy krem nad parou00

POTREBUJEME:

5 vajec, 200 g kryštálového cukru, 1 vanilínový cukor, 125 g čokolády na varenie, 1,5 PL kakaa, 500 g masla

cokoladovy krem nad parou01 Čokoládu rozpustíme nad parou. 
cokoladovy krem nad parou02 Pridáme kakao, vajcia (aby vás nemýlila fotka - ja som robila z 1,5 dávky), cukor a vanilkový cukor.
cokoladovy krem nad parou03 Šľaháme nad parou cca 30 minút (nemusíme vkuse). 
cokoladovy krem nad parou04 Vyšľahaná hmota má konzistenciu redšieho pudingu.
cokoladovy krem nad parou05 Vyšľahaný krém prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť. 
cokoladovy krem nad parou06 Maslo vyšľaháme do peny ...
cokoladovy krem nad parou07 ... a po malých dávkach pridávame vychladnutý krém.