späť na úvodnú stránku Katherine.sk

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Ovocie, oriešky

E-mail Tlačiť
ovocie
hrozienka
  • Hrozienka pridávame do koláčov vždy premiešané s múkou, aby zostali v ceste rovnomerne rozložené.
mandle
  • Mandle ľahko olúpeme tak, keď ich na site alebo v dierkovanej naberačke ponoríme na niekoľko minút do vriacej vody.
  • Olúpané mandle musíme opláchnuť studenou vodou, aby ostali pekné biele.
  • Aby mandle pri sekaní neodskakovali, posypeme ich práškovým cukrom.
lieskove orechy
  • Lieskové orechy ošúpeme tak, že ich na plechu alebo na panvici chvíľu popražíme a potom zbavíme šupiek.
gastany
  • Uvarené gaštany po prelisovaní necháme vychladnúť, až potom ich pridáme do cesta.