späť na úvodnú stránku Katherine.sk

Upozornenie
  • EU e-Privacy Directive

    Táto webová stránka používa cookies pre správu overovania , navigáciu a ďalšie funkcie . Používaním našich webových stránok, súhlasíte s tým, že môžeme umiestniť tieto typy cookies na vašom zariadení.

Mäso

E-mail Tlačiť
maso

Mäso solíme až po opečení na tuku, aby nepúšťalo šťavu. Do mäsa pri pečení a opekaní nepicháme vidličkou. Obraciame ho lopatkou, aby z neho nevytekala šťava.

Mäso pred dusením opečieme, aby zostalo šťavnaté.

bravcova pecen
  • Pečeň je chutnejšia, keď ju pred úpravou necháme namočenú v mlieku.
parky
  • Párky sa najlepšie pripravia, keď ich vložíme do studenej vody a vyberieme hneď, len čo začne vrieť voda.